Zilverline introduceert online boekhoudsysteem Freemle.com
03-08-2012
Deel dit artikel:

Zilverline introduceert online boekhoudsysteem Freemle.com


Zilverline, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Agile en Scrum consultancy, introduceert het online boekhoudsysteem Freemle.com, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine ondernemers en ZZP-ers. Freemle.com is verkrijgbaar in een gratis en een betaalde versie. Freemle.com is een kostenbesparend alternatief voor de nieuwe ondernemer voor wie bestaande boekhoudsystemen vaak worden gekenmerkt door een overdaad aan functionaliteiten en een laag gebruiksgemak, aldus Zilverline. 

Er komen in Nederland steeds meer ZZP-ers en kleine ondernemers bij. Door de economische omstandigheden en de digitalisering is er een sterke behoefte aan real-time informatie die ondernemers een actueel overzicht geven van hun bedrijfsontwikkelingen, aldus Zilverline. Freemle.com is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld met een focus op het zo gemakkelijk mogelijk maken van administratieve handelingen.

Freemle.com is een online boekhoudsysteem voor kleine ondernemers en ZZP-ers die constant inzicht willen hebben in hun financiële situatie en hun belangrijke openstaande acties. Lars Vonk, werkzaam bij Zilverline: “Werken met Freemle.com is veel eenvoudiger dan met bestaande boekhoudsystemen, die er vaak uit zien als applicaties uit de jaren tachtig. Met Freemle.com is het eenvoudig om zelf online inkomsten, uitgaven, bankgegevens en belastingen te beheren, zonder hiervoor de hulp van een boekhouder te hoeven inschakelen. Je houdt als ondernemer tijd en geld over zodat je je kunt richten op je echte werk.”

Gratis

Er is een gratis Free-hee basisversie waarmee de gebruiker onbeperkt facturen kan sturen. Daarnaast is er een betaalde Pro-wow versie waarmee de gebruiker onder andere BTW-aangifte kan doen, bankgegevens kan inladen en uitgaven kan beheren. Het Freemle Pro-wow  abonnement kost 25 euro per maand. “Dat is aanzienlijk goedkoper dan het inhuren van een boekhouder”, aldus Vonk.

Mensencursus

Freemle.com is door Zilverline ontwikkeld met behulp van Agile, een effectieve manier om snel en goedwerkende software te bouwen die aansluit bij de wensen van de gebruikers. Het resultaat is een boekhoudsysteem dat past in deze tijd waar bedrijven als Apple en Google de standaard bepalen voor wat gebruikers mogen verwachten; hoge kwaliteit en een groot gebruiksgemak. Vonk: “We hebben iteraties van één week en gaan meerdere keren per week over tot productie van nieuwe software. Daarnaast organiseren we regelmatig gebruikerstests om zo ons product nog beter af te stemmen op de wensen van onze gebruikers. Zij hoeven niet op computercursus, wij gaan op mensencursus.”

Zilverline blijft de komende tijd investeren in Freemle.com. Vonk: “Wekelijks zullen we nieuwe functionaliteiten toevoegen voor zowel het Free-hee als Pro-wow abonnement. We hebben een forum waarop gebruikers hun feedback en ideeën kunnen plaatsen, zodat ze invloed kunnen uitoefenen op wat het volgende is waaraan we gaan werken.” Ondernemers kunnen zich aanmelden op www.freemle.com, aldus Zilverline.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software