Redactie - 01 augustus 2012

Mendix organiseert Mobile App Challenge


Mendix, leverancier een app platform voor de enterprise-omgevingen, organiseert de ‘Mobile App Challenge’. Iedereen kan zich inschrijven en meedingen naar de prijs voor beste mobile app, gemaakt met het Mendix App Platform. Tijdens Mendix World, dat op 4 en 5 oktober in de Cruise Terminal Rotterdam plaatsvindt, kiest een jury de beste app. Deelnemers krijgen gratis toegang tot Mendix World en maken kans op een gratis cloud licentie.

Deelnemers kunnen gratis gebruik maken van het Mendix platform waarop enterprise mobile apps kunnen worden gebouwd en gedeployed in the cloud. De mobile app kan een stand-alone app zijn of een app die geïntegreerd is met bestaande systemen of online services. Deelnemers aan de Mobile App Challenge kunnen zich registreren via http://www.mendix.com/appchallenge.

Een jury selecteert de beste mobile apps die op 4 oktober tijdens Mendix World strijden om de Mendix Mobile App Challenge Award. De jury kijkt hierbij naar gebruiksvriendelijkheid, look & feel en business value.

Over Mendix World
Mendix World 2012 vindt dit jaar op 4 en 5 oktober plaats in het Cruise Terminal te Rotterdam. Mendix World 2012 is een tweedaagse bijeenkomst voor de Mendix gebruikers community, klanten, app professionals, ontwikkelaars en partners. Keynotes van Mendix oprichters, gebruikers, klanten, partners, alsmede Ron Tolido, CTO van Capgemini, en John Rymer, VP en Principal Analyst bij Forrester Research. Daarnaast biedt het programma veel ervaringen uit de praktijk, best-practice workshops en discussies onder leiding van deskundigen uit het bedrijfsleven.


Door: Witold Kepinski