Cramer en Kooistra worden lid Raad van Commissarissen Exact
30-07-2012
Deel dit artikel:

Cramer en Kooistra worden lid Raad van Commissarissen Exact


Softwareleverancier Exact kondigt de intentie aan om Willem Cramer (foto) en Evert Kooistra te  benoemen als lid van de Raad van Commissarissen. De voorgestelde benoemingen worden ter goedkeuring voorgelegd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 19 september 2012. In lijn met de aankondiging van  21 juni 2012, worden aandeelhouders tijdens de BAVA ook gevraagd om goedkeuring  te verlenen aan de benoeming van de heer Peter van Haasteren als lid van de Raad van Commissarissen.

Tegelijkertijd treedt dRolf Deves terug als voorzitter van de Raad  van Commissarissen. Thierry Schaap, huidig lid van de Raad van Commissarissen, wordt  zijn opvolger en benoemd als Voorzitter van de Raad van Commissarissen.Vanaf 19 september 2012 bestaat de Raad van Commissarissen uit vier leden.

Willem Cramer is partner bij Boer  & Croon Management. Hiervoor was hij CEO bij Friesland Bank. Hij begon zijn  carrière bij Rabobank Nederland, waar zijn laatste functie algeme en directeur  Rabobank Amsterdam was. Cramer studeerde Internationaal Publiekrecht aan de  Universiteit van Leiden. Evert Kooistra (1968, Nederlandse nationaliteit) is lid van de Raad  van Bestuur en CFO bij BinckBank sinds 2007. Daarvoor was hij Director of  Finance & Administration bij International Game Technology (IGT), genoteerd  aan NYSE. Kooistra heeft een Mastertitel in Bedrijfseconomie van de  Erasmus Universiteit Rotterdam en is een geregistreerd accountant (RA).


Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software