Delfzijl, Appingedam en Loppersum kiezen voor Scholten Awater
27-07-2012
Deel dit artikel:

Delfzijl, Appingedam en Loppersum kiezen voor Scholten Awater

Scholten Awater heeft de Europese aanbesteding van DAL-gemeenten (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) betreffende levering van aanschaf en onderhoud ICT hardware gegund gekregen. Hiermee heeft SA drie nieuwe gemeenten als klant erbij. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van tweemaal één jaar. De totale geraamde contractwaarde bedraagt 500.000 euro, inclusief verlenging.

Naast de levering van desktops, laptops, thin clients, monitoren en servers worden ook verschillende IT-diensten gevraagd, waaronder de retour name van verouderde apparatuur en de milieuvriendelijke verwerking hiervan.

De DAL-gemeenten, bestaande uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben gezamenlijk circa 41.000 inwoners en beschikken over circa 600 geautomatiseerde werkplekken. Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn zeer verheugd dat ook de DAL gemeenten kiezen voor de dienstverlening van Scholten Awater. Door deze noordelijk gelegen gemeenten als klant toe te voegen aan ons klantenbestand tonen wij aan dat SA een landelijk opererende IT-hardware dienstverlener is met klanten in alle Nederlandse provincies waaronder Groningen, Limburg en Zeeland”.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht