Redactie - 24 juli 2012

Scholten Awater wint aanbesteding Gemeente Rheden


In mei heeft gemeente Rheden een Europese aanbesteding gepubliceerd genaamd ‘ICT-werkplekken 2012’. Scholten Awater heeft zich hiervoor ingeschreven en is op 9 juli door gemeente Rheden als beste leverancier gekozen om de eenmalige levering van thin clients en monitoren te verzorgen.


Scholten Awater ontzorgt de gemeente Rheden met verschillende logistieke en technische IT-diensten. Ook het verpakkingsmateriaal wordt door Scholten Awater milieuverantwoord afgevoerd.

De gemeente Rheden ligt in de stadsregio Arnhem – Nijmegen en telt plm. 44.000 inwoners. De gemeente Rheden beschikt over ongeveer 400 geautomatiseerde werkplekken. Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zorgen ervoor dat de levering en installatie van de nieuwe werkplekken bij de gemeente Rheden snel en efficiënt gaat verlopen. Door onze uitgekiende logistieke en technische diensten heeft de gemeente Rheden totaal geen omkijken naar de ze vervanging en komt de dienstverlening naar de inwoners niet in gevaar.”

Door: Witold Kepinski