Redactie - 16 juli 2012

Kaseya breidt cloud-aanbod uit


Kaseya, specialist in software voor manages services, breidt zijn productportfolio uit met een nieuwe cloudoplossing voor IT-beheer. Deze instapoplossing biedt IT-professionals de mogelijkheid om hun break-fix-processen uit te breiden met basisautomatiseringfunctionaliteit tegen een betaalbare prijs. De nieuwe Foundation-oplossing completeert de bestaande Essentials- en Advanced-cloudproducten van Kaseya. Naast deze instapoplossing lanceert Kaseya ook een nieuwe online zelfservice-optie via de eigen website www.Kaseya.com.
 
De Foundation-bundel is een SaaS-oplossing die IT-beheerders toegang biedt tot het Kaseya-beheerplatform. Dit platform biedt voorgeconfigureerde content en beheerpolicies. Met Foundation beschikt een gebruiker ook over opties voor het toevoegen van antivirus- en databack-upmodules.
 
De Essentials-oplossing van Kaseay richt zich op managed serviceproviders en IT-professionals die een robuuster beheerplatform nodig hebben. Zij zoeken extra automatiseringopties, zoals de mogelijkheid om op maat gemaakte policies en schema’s te creëren met behulp van extra modules.

De Advanced-oplossing is ontwikkeld voor ervaren IT-professionals en managed serviceproviders. Zij beschikken over geavanceerde automatisering, compliancemogelijkheden, monitoring en ITIL Service Desk-templates. Deze oplossing omvat alle elementen van Essentials met als extra mogelijkheden.

De drie cloud-bundels Foundation, Essentials en Advanced zijn per direct beschikbaar op basis van jaar- en maandcontracten.

Door: Witold Kepinski