Redactie - 21 augustus 2012

AVANCE behaalt VMware Enterprise Partner status


AVANCE ICT Groep Nederland heeft de status van VMware Enterprise Partner behaald. Dit betekent dat het advies en de begeleiding van AVANCE bij alle virtualisatietrajecten voldoen aan de hoge standaarden die VMware stelt aan haar partners. 

De Enterprise Partner status garandeert diepgaande kennis van VMware-oplossingen bij de gecertificeerde consultants van AVANCE. Om in aanmerking te komen voor deze status hebben de VMware consultants van AVANCE een uitgebreid opleidingsprogramma gevolgd. "Voor de opdrachtgevers van AVANCE garandeert de VMware Enterprise Partner status hoog opgeleide consultants met kennis van de meest recente software en ontwikkelingen voor alle virtualisatietrajecten, aldus Ron Stomp, General Manager AVANCE ICT Groep Nederland." 

AVANCE was VMware Solution Provider Professional maar sinds 14 augustus zijn zij officieel dus VMware Enterprise Partner. Daarnaast is het officieel partner van Apple, Microsoft, HP, Citrix, Cisco, VEEAM, Kaseya, RES, HOB en ShoreTel. 

AVANCE ICT Groep Nederland is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in staffing, solutions en services. Binnen diverse MKB-bedrijven, multinationals en overheidsinstanties biedt AVANCE ondersteuning met een totaalpakket aan geavanceerde diensten en oplossingen waaronder VoIP, virtualisatie, cloud, secured connectivity en universele bekabeling.