Redactie - 24 augustus 2012

Delta Lloyd Group kiest voor Raet


Delta Lloyd Groep kiest voor Raet als uitbestedingspartner voor de personeels- en salarisadministratie. Naast de outsourcingsovereenkomst gaat de financiële dienstverlener volledig gebruik maken van de e-HRM-portal Raet Online, waardoor de 4.500 medewerkers hun HR-activiteiten zelf en online kunnen uitvoeren.

Delta Lloyd besloot zich op een nieuwe uitbestedingspartner te oriënteren vanwege de wens het gebruikte SAP-systeem verder aan te passen aan de organisatiebehoeften en de uitbestede HR-dienstverlening uit te breiden en te verbeteren.

Moderne HR

"De afgelopen anderhalf jaar heeft Delta Lloyd uitgebreid onderzocht hoe HR de medewerkers en de leidinggevenden sneller en beter kan ondersteunen met moderne technologieën", vertelt Liesbeth Galesloot, directeur HR van Delta Lloyd Groep. 
"De aanpak van Raet en de innovatieve mogelijkheden van Raet Online sluiten goed aan op de wens voor een transparante en efficiënte HR-ondersteuning voor alle medewerkers, afgestemd op de vraag van nu. Dat vergroot bovendien de effectiviteit van het uitbesteden van de personeels- en salarisadministratie. Met een partner als Raet weten we ons daarmee verzekerd van een goede borging van deze processen met behoud van kwaliteit en continuïteit."

Cees van den Heijkant, CEO Raet: "Wij zijn blij dat Delta Lloyd met Raet hun HR-behoeften op een kostenbewuste manier kunnen realiseren. De innovatieve mogelijkheden die onze portal Raet Online biedt, maakt HR toegankelijk voor alle medewerkers en managers op een moderne en efficiënte wijze. In combinatie met het uitbesteden van de HR- en payrolladministratie kan Delta Lloyd de gewenste optimalisatie bereiken."