Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-08-2012
Deel dit artikel:

IBM PureSystems nu ook beschikbaar via leasing


IBM biedt een leasepakket voor het leasen van zijn nieuwe PureSystems oplossing dat bestaat uit hardware en software. Oude serverapparatuur kan hierbij worden ingeruild via IBM's Global Asset Recovery Services. Dat geldt bijvoorbeeld voor klanten die willen migreren van een Oracle of HP naar een IBM PureSystems omgeving.

IBM PureSystems is een concept, waarbij server, netwerk en storagefunctionaliteiten geïntegreerd zijn in een geautomatiseerde en simpel te bedienen systeem. Dankzij nieuwe technologie kan PureSystems dubbel zoveel applicaties verwerken als bestaande technologie, waarmee ook de computerkracht van elke vierkante meter datacenteroppervlak wordt verdubbeld, zo beweert IBM.

IBM verkoopt zijn PureSystems wereldwijd direct en via 700 business partners, zoals resellers, ISV's en distributeurs. Recentelijk heeft IBM de ondersteuning voor partners op het gebied van trainingen en support voor PureSystems uitgebreid. Partners kunnen PureSystems applicaties testen in IBM Innovation Centers. Ontwikkelaars kunnen met het PureSystems Cloud Trial systeem applicaties bouwen die werken met IBM SmartCloud.

PureSystems is geschikt voor applicaties die werken op IBM's Power en System x servers en tevens op Windows, Linux, AIX en System i platformen. Zo ondersteunt Infor, leverancier van zakelijke software, PureSystems.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht