Redactie - 03 juli 2012

Infor en Ciber sluiten partnerovereenkomst


Infor en Ciber, een wereldwijd IT-bedrijf, hebben een strategische overeenkomst gesloten om de implementaties van Infor-applicaties te versnellen en wereldwijd het aantal getrainde consultants voor Infor-applicaties uit te breiden. Beide bedrijven hebben een branchespecifieke focus en bieden diensten en implementatiemethodologieën die de 7.000 Ciber-consultants zullen gebruiken om de implementaties van Infor-applicaties te versnellen.

De oplossing is gebaseerd op Infor’s M3 product en wordt gecombineerd met Ciber’s consultancy. Infor’s M3 applicatie biedt de instrumenten voor het beheren, distribueren en onderhouden van producten. Met deze geïntegreerde oplossing kunnen transacties binnen de gehele organisatie gecontroleerd worden waaronder asset management, supply chain activiteiten, klant- en leveranciersrelaties, productie activiteiten en financieel management. M3 consolideert deze gegevens in een samenhangend overzicht waardoor bedrijven in de huidige dynamische markt sneller kunnen reageren.

"Infor’s strategie om branchespecifieke oplossingen te bieden, vereist strategische samenwerkingen met toonaangevende partijen,” aldus Stephan Scholl, president van Infor. “Ciber is een ideale partner voor Infor vanwege de expertise in de branches waar wij ons op richten, zoals de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie en de publieke sector.”

“De overeenkomst tussen Infor en Ciber combineert de toonaangevende software met snelle schaalbare business en implementatie expertise waar klanten direct van kunnen profiteren. Bij Ciber meten we het succes op dezelfde manier waarop onze klanten dat doen – op basis van de resultaten. Met Infor bieden we vooraf geconfigureerde oplossingen die de implementatietijden verkorten, adoptie verhogen en tastbare bedrijfsresultaten bieden,” aldus Ciber CEO Dave Peterschmidt.

Als een van Infor’s grootste systems integration partners implementeert Ciber veranderprojecten door het beter afstemmen van bedrijfsprocessen evenals functionele en technische diensten ter ondersteuning van Infor-applicaties en -technologie. Ciber biedt oplossingen die budgettering, financiële processen en analyse, human capital management en productie- en distributiesystemen ondersteunen. Het bedrijf biedt ook expertise in een aantal van Infor’s belangrijke verticale industrieën. 

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024