Redactie - 02 juli 2012

Witold Kepinski versterkt redactie Executive-People


Witold Kepinski is aangesteld als nieuwsredacteur voor het zakelijke IT-platform Executive-People dat informatie levert aan CIO’s, IT-managers en andere IT-beslissers. Kepinski ondersteunt Executive-People met nieuws en achtergrondinformatie over actuele zaken in de IT-Business, zoals over IT-bedrijven en marktontwikkelingen.

Witold Kepinski (1969) heeft ruim 15 jaar journalistieke ervaring over zakelijke IT die hij heeft opgedaan bij diverse Business to Business (B2B) bladen. Hij was bijna zes jaar werkzaam uitgeverij VNU Media als chef-redacteur van de IT-vaktitels Computable en CRN. Eerder werkte Witold ruim zeven jaar bij de Amerikaanse uitgeverij IDG als nieuwsredacteur voor onder andere Infoworld, ChannelWorld, ComputerPartner, Webwereld en LANMagazine.

Witold studeerde in 1996 af in de Geschiedenis in Leiden. Sindsdien heeft hij een brede interesse ontwikkeld in Informatie Technologie. Hij volgt ontwikkelingen op het gebied van business software, telecom, storage, netwerken, security, open source, besturingssystemen, software development, virtualisatie, cloud, mobiel, big data, IT-dienstverlening, systeem integratie, distributie en hardware. 

Naast de werkzaamheden voor dit platform ontwikkelt Witold samen met de uitgever van Executive-People een compleet nieuw platform, waarover wij u begin september zullen informeren.

LinkedIN: http://nl.linkedin.com/in/witoldkepinski