Redactie - 29 juni 2012

Oracle Excellence Award 2012 voor Quanza Engineering


Quanza Engineering is de beste Oracle-partner op het gebied van opslag- en serversystemen van Nederland in 2012 en heeft daarom de Oracle Excellence Award 2012 gekregen. Van de genomineerde bedrijven werd Quanza als beste beoordeeld, omdat het verregaande expertise heeft opgebouwd, de meest innovatieve oplossingen samenstelt, en grote klanttevredenheid realiseert.

Behalve Quanza, waren ook Capgemini, KenderThijssen International, SLTN en VX Company genomineerd binnen de categorie Server & Storage Systems.

Winnaar Quanza werd geroemd om zijn succesvolle projecten binnen de overheid en het bedrijfsleven en de daarmee gerealiseerde omzetgroei. Quanza heeft zich, in samenwerking met andere Oracle-partners, ontwikkeld tot een ´Oracle Red Stack´-specialist, wat staat voor de levering van zeer gebruiksvriendelijke Oracle datacenter-oplossingen.

Friso Heringa, verkoopverantwoordelijke bij Quanza, is bijzonder content met de onderscheiding: ”Deze onderscheiding is de kers op de taart, en de kroon op onze jarenlange samenwerking met Oracle. Het is fantastisch dat de inspanningen van alle betrokken Quanza-medewerkers hiermee herkend en erkend worden. Het verplicht ons om onze belofte aan de markt dat Quanza ´100% Beschikbare ICT-Systemen´ nastreeft, eens te meer waar te maken.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024