Redactie - 17 juni 2012

Ministerie EL&I in zee met Ordina voor beheer Oracle eBS


Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) kiest Ordina voor de implementatie en beheer van Oracle eBS. De overeenkomst heeft een looptijd van 5 jaar. Gedurende deze periode draagt Ordina zorg voor de nieuwbouw, beheer en onderhoud van Oracle eBS-bij het ministerie. Met de opdrachtversterkt Ordina haar aanwezigheid in de overheidssector. Bovendien past de opdracht in de strategie van Ordina om groei te realiseren in beheeractiviteiten. Ordina was eerder al verantwoordelijk voor de implementatie en integratie van Oracle eBS bij het ministerie.


Johan van den Born, Programmamanager DICTU Sourcing van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie: "Met de selectie van Ordina als partner van het ministerie van EL&I voor nieuwbouw, onderhoud en beheer van Oracle eBS heeft de Dienst ICT Uitvoering van EL&I een zeer professionele speler in huis gehaald. Met die speler kunnen wij verder groeien om de ambities te verwezenlijken die EL&I heeft met Oracle eBS. Onze ambities zijn er op gericht om op een gestandaardiseerde wijze met een hoog serviceniveau de bedrijfsvoeringsprocessen van EL&I uitstekend en naar tevredenheid van onze opdrachtgevers te ondersteunen. We willen daarmee een een best practice zijn voor de Rijksoverheid."

"We zijn er trots op dat het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie Ordina heeft gekozen voor het beheer van Oracle eBS", aldus Barend de Zoete, Directeur van de divisie Professional Services & Projects van Ordina. "De opdracht van het ministerie van EL&I ondersteunt onze ambitie om groei te realiseren in onze beheeractiviteiten. We zien de keuze van het ministerie als bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van zowel Oracle als beheer. Bovendien kennen we de klant en de markt goed, waardoor we onze technische kennis nog beter kunnen toesnijden op de wensen van de klant. Deze meerwaarde wordt duidelijk door de klant erkend."