Redactie - 14 juni 2012

Infor breidt hospitality aanbod uit met overname van Easy RMS


Infor
, leverancier van bedrijfssoftware, kondigt vandaag de overname aan van Easy RMS, een leverancier van multitenant SaaS revenue management software voor de hospitality branche. Het in Londen gevestigde Easy RMS breidt het Infor10 hospitality aanbod uit met revenue management functionaliteiten. Hierdoor kunnen hotels hun prijzenniveau voor kamers optimaliseren om de bezettingsgraad en winstgevendheid te maximaliseren.

De overname van Easy RMS verstevigt Infor’s positie als leverancier van een brede applicatie suite voor de hospitality branche. De toevoeging van revenue management mogelijkheden biedt front office, reserveringen, housekeeping, engineering, event management, sales en marketing, HR en talent management extra functionaliteiten. De oplossing is zowel in de cloud als op locatie beschikbaar.

“Infor blijft zoeken naar manieren om producten en middelen voort te brengen die hospitality klanten helpen hun inkomsten en winstgevendheid te verbeteren. Easy RMS helpt bedrijven om dit doel te realiseren”, zegt Stewart Applbaum, SVP en general manager, hospitality bij Infor. “Easy RMS is een perfecte aanvulling op Infor en de cloudgebaseerde SaaS-strategie sluit goed aan op Infor’s hospitality productstrategie. Klanten kunnen zodoende vertrouwen op oplossingen die de implementatie en het beheer vereenvoudigen en de kosten die verband houden met het managen van een hotel verminderen.”