Redactie - 01 juni 2012

Boeing koopt managed print services


Xerox heeft een managed print services (MPS) oplossing verkocht aan Boeing, producent op het gebied van lucht- en ruimtevaart, met als doel de documenten sneller en efficiënter te beheren. Het zesjarige Enterprise Print Services (EPS) contract behelst een consolidatie van de printers, kopieermachines en faxen, en de ontwikkeling van een strategie voor de beste afdrukopties op basis van prijs, energie-efficiency en inktgebruik. Met MPS helpt Xerox Boeing in het behalen van haar duurzaamheidsdoelen op het gebied van papiergebruik, stroomverbruik en vermindering van afval.

“Met dit partnership zijn we in staat de allerbeste print services aan onze medewerkers en klanten te bieden”, aldus Ted Colbert, vicepresident van Boeing IT Infrastructure. “Daarnaast zullen de nieuwste technologieën en verbeterde diensten van Xerox ons helpen om de IT-kosten te verlagen en behouden we ons commitment voor een milieuvriendelijke werkplek.”

Boeing zet change management programma’s in die werknemers helpen optimaal gebruik te maken van efficiëntere technologieën en werkprocessen. In de toekomst gaat Boeing ook starten met de mobiele printoplossing van Xerox. Daarmee kunnen mobiele werknemers altijd, overal en op een veilige manier printen vanaf hun smartphone of tablet, zonder het downloaden van software, een printer te installeren of hun laptops op te starten.

“Boeing was op zoek naar een strategische partner om hun business te innoveren én geld te besparen. We boden ze een MPS-plan dat voldoet aan hun specifieke behoeften, zoals geavanceerde beveiliging, milieuvriendelijke werkstrategieën en eenvoudig beheer van zowel gedrukte als digitale informatie”, aldus Kevin Warren, directeur U.S. Client Operations, Xerox.