Infor stelt Ali Shadman aan als Senior Vice President
17-05-2012
Deel dit artikel:

Infor stelt Ali Shadman aan als Senior Vice President


Infor
, leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de aanstelling aan van IT-veteraan Ali Shadman. Hij gaat als senior vice president leiding geven aan de nieuwe organisatie die klanten helpt te upgraden naar de nieuwste Infor-technologie, waaronder Infor10 Business Cloud. Shadman rapporteert rechtstreeks aan CEO Charles Phillips en is verantwoordelijk voor het creëren van efficiënte tools en programma’s waarmee klanten makkelijker kunnen overstappen op de nieuwste versies van Infor-applicaties.

“Infor introduceerde een schat aan nieuwe technologieën en we helpen onze klanten nu proactief om te profiteren van deze innovaties door makkelijker te upgraden naar de nieuwste versie”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor.

Voorafgaand aan zijn komst bij Infor was Shadman Vice President en Chief Technologist voor Hewlett Packard’s (HP) Technology Consulting divisie. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij bedrijven zoals Oracle, Unisys, en Microsoft, evenals bij door private equity gesponsorde start-ups. 
  

Terug naar nieuws overzicht