Redactie - 17 mei 2012

Olympische missie mobiel


NOC*NSF heeft voor de ondersteuning van mobiele apparaten tijdens de Olympische Spelen 2012 in Londen een overeenkomst gesloten met Devisense Mobile Device Solutions. Tijdens de Spelen zorgen de engineers van Devisense ervoor, dat de tablets en smartphones van Olympische sporters, NOC*NSF officials en sponsors zoals Achmea en Heineken vlekkeloos blijven werken. Devisense bundelt Mobile Device kennis en ervaring met een landelijk dekkend supportnetwerk. Het bedrijf is opgericht om te voldoen aan de vraag naar totaaloplossingen op het gebied van aanschaf, onderhoud en beheer van smartphones en tablets binnen organisaties.

Reiny Westerveld, directeur van Devisense: "De Olympische Spelen is een van de grootste sportevenementen ter wereld, met een ongekende omvang en dynamiek. De zekerheid om informatie te kunnen opvragen en delen is dus essentieel, zowel voor de Olympische sporters als medewerkers van NOC*NSF."

Paul Wildeboer, operations manager Devisense vervolgt: "Vanuit Devisense zijn wij gewend om dit hoge niveau beschikbaarheid te waarborgen: zelfs reparatietijden van 1 uur behoren tot de mogelijkheden. We hebben dus onze volledige medewerking aan NOC*NSF toegezegd. Wij dragen graag bij aan het succes van de Nederlandse Olympische missie!"

Het Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF) is een Nederlandse sportorganisatie met als doel (top)sport in Nederland te bevorderen. Het NOC*NSF is de Nederlandse vertegenwoordiger in het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en speelt een grote rol bij de selectie voor Nederlandse deelnemers aan de Olympische Spelen.
  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024