SecureLink treedt toe tot het exclusieve Infoblox Elite Partner gezelschap
09-05-2012
Deel dit artikel:

SecureLink treedt toe tot het exclusieve Infoblox Elite Partner gezelschap


SecureLink is toegetreden tot het exclusieve gezelschap van Elite Partners in het nieuwe partnerprogramma dat Infoblox recent heeft gelanceerd.

Infoblox heeft zijn partners opnieuw onderverdeeld in drie niveaus; Erkende Reseller, Core Partner en de hoogste status | Elite Partner. Door deze nieuwe indeling wordt door Infoblox nog duidelijker onderscheid gemaakt in kennis, kunde en ondersteuning van de bestaande partners in de Nederlandse markt.

De Elite Partners hebben aangetoond over diepgaande kennis van Infoblox technologieën te beschikken. Wereldwijd zijn er 50 Resellers door Infoblox benoemd tot nieuwe Elite Partner, waarvan slechts 15 in Europa. Om het Elite partnership te behalen dient niet alleen te worden voldaan aan alle technische eisen maar wordt ook gekeken naar de dienstverlening van de afgelopen jaren op Core Network Services.

“SecureLink en Infoblox werken al jarenlang intensief samen. Daarom is het voor ons geen verrassing dat wij een van de uitverkoren Elite Partners in Europa zijn”, zegt Marco Barkmeijer van SecureLink. “Natuurlijk is het wel een extra erkenning van ons gemeenschappelijk belang aandacht te vragen voor Core Networks Services en de oplossingen van Infoblox in grootschalige projecten goed en kundig te implementeren. Doordat Infoblox focust op een selectief aantal partners, kunnen wij onze dienstverlening en de informatie richting onze klanten verder optimaliseren en ondervindt ook de eindklant voordelen van dit nieuwe partnerprogramma.”

“SecureLink heeft vorig jaar niet voor niets de Infoblox EMEA Partner Award 2011/2012 voor Noord-Europa gewonnen”, zegt Dirk Marichal, Vice President EMEA bij Infoblox. “SecureLink is een schoolvoorbeeld van wat een Elite Partner moet bezitten; een uitgesproken commitment, een grote expertise, het creëren van zakelijke mogelijkheden en het op juiste wijze implementeren van grote projecten. Er zijn weinig partners die zoveel kennis in huis hebben. Bovendien zijn alle SecureLinkers zeer dynamisch en aanstekelijk enthousiast naar ons maar nog belangrijker, ook naar hun klanten. Wij gaan SecureLink en onze andere Elite Partners nog verder en beter ondersteunen, zodat onze totale dienstverlening voor klanten naar een hoger plan wordt getild.”
 

Terug naar nieuws overzicht