SAP-awards uitgereikt
08-05-2012
Deel dit artikel:

SAP-awards uitgereikt


SAP heeft voor het eerst de Validated Expertise Partner Awards uitgereikt. Deze SAP onderscheiding wordt uitgereikt aan partners die een specifieke, diepgaande kennis in een bepaalde bedrijfstak hebben of een onderscheidende oplossing hebben ontwikkeld op basis van een bepaalde SAP oplossing of technologie; bovendien hebben deze partners in het afgelopen jaar één of meer projecten gerealiseerd en opgeleverd.

De awards zijn uitgereikt tijdens het VNSG Congres, de jaarlijkse bijeenkomst van SAP gebruikers. De categorieën waarin SAP de prijzen heeft uitgereikt, zijn Analytics, Mobility, Application Lifecycle Management & Testing en Life Sciences.

De partners die een onderscheiding hebben ontvangen, zijn:

Validated Expertise Partner HANA Appliance
-    Capgemini
 
Validated Expertise Partner Mobility
-    Accenture
-    Acorel
-    Capgemini
-    Ideo
 
Validated Expertise Partner Application Lifecycle Management & Testing
-    Eclipse IT
-    Iovio
 
Validated Expertise Partner Manufacturing
-    Quinso
 
Validated Expertise Partner Life Sciences
-    Goldfish

“Deze Validated Expertise Partners hebben zich de knowhow in een bepaald expertisegebied diepgaand eigen gemaakt. Zij spreken de taal, maken deel uit van de cultuur in de betrokken sector, kennen de bedrijfsprocessen en hebben ervaring met relevante SAP oplossingen voor deze expertisegebieden. SAP heeft bijzonder veel waardering voor deze partners en wil dat graag laten blijken”, zegt Mark Raben, CTO van SAP Nederland.

Het Validated Expertise Partnerprogramma komt wereldwijd in de plaats van bestaande (lokale) Expertise Partnerprogramma’s.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP