Redactie - 07 mei 2012

Symantec benoemt PQR tot Platinum Partner


PQR is sinds vorige maand Platinum Partner van Symantec. Met dit partnership toont PQR aan over diepgaande kennis van het Symantec portfolio te beschikken en deze kennis te gebruiken om klanten complete oplossingen op maat te bieden. PQR heeft de specialisaties Archiving & eDiscovery en Data Protection behaald en zo de Platinum Partner status verworven.

Platinum Partner

Symantec Platinum Partners bieden klanten aantoonbare meerwaarde en zijn experts in meerdere specialisaties van Symantec. Het partnership geeft PQR toegang tot resources voor marketing, sales en technologie en garandeert extra aandacht voor gemeenschappelijke planning en de ontwikkeling van klantrelaties.

“We zijn nu Platinum Partner en kunnen door onze certificeringen en ons aantoonbare track record onze klanten nog beter adviseren als het gaat om beveiliging van hun informatie en ICT-omgeving,” aldus Bas ter Heurne (foto), Sales Manager PQR. “We hebben nauw contact met Symantec en maken nu nog beter gebruik van de kennis die daar voorradig is. Daar profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten van!”

Symantec Specialisaties
De Symantec Specialisaties weerspiegelen de praktijkervaring van partners met specifieke oplossingen. Elke solution specialisatie staat voor vaardigheden, certificeringen en kennis op sales, presales en technisch vlak, nodig om deze oplossingen bij klanten te implementeren. Het schrijven van een business plan en het succesvol afronden van een praktijkexamen vormen ook onderdeel van de specialisatie. Kennis wordt door middel van producttrainingen regelmatig opgefrist.

PQR’s Symantec Specialisaties
PQR is specialist in Archiving & eDiscovery. Deze specialisatie geeft PQR de tools in handen om klanten te helpen de kosten voor het beheer van informatie onder controle te houden. De Symantec Specialisatie Data Protection laat PQR-klanten hun backup en recovery optimaliseren.

“Deze Symantec Specialisaties zijn ontworpen om partners die in Symantec investeren te belonen en te erkennen voor hun inzet en kennis,” aldus Sunil Dutt, Business Development Manager bij Symantec. “Gespecialiseerde partners hebben laten zien dat zij in staat zijn hun klanten te voorzien van de Symantec oplossingen en diensten waarmee bedrijfskritische informatie wordt beschermd.”