UNIT4 introduceert flexibele salarisverwerking
03-05-2012
Deel dit artikel:

UNIT4 introduceert flexibele salarisverwerking


UNIT4 introduceert als eerste aanbieder in Nederland een oplossing voor flexibele salarisverwerking. Met deze dienstverlening kunnen organisaties eenvoudig schakelen tussen salarisverwerking in-huis, in-service (UNIT4 beheert de server, database en salarisverwerking) en volledige uitbesteding. Wanneer er behoefte is aan meer of minder ondersteuning schakelt de organisatie UNIT4 in en worden nieuwe afspraken gemaakt.

Het voordeel van deze vorm van salarisverwerking is dat organisaties flexibeler in kunnen spelen op ontwikkelingen binnen hun organisatie en op ieder gewenst moment kunnen bepalen welke processen ze zelf willen uitvoeren en welke uitbesteden. Daarnaast voorziet UNIT4 in alle actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving, zodat bedrijven niet zelf in deze kennis hoeven te investeren.

Karel van der Heiden, directeur UNIT4 HR Solutions: "Salarisverwerking is een cruciaal proces dat foutloos en tijdig moet verlopen. Tot nu toe moesten bedrijven vooraf, en ook nog eens voor een langere periode, de keuze maken of ze de salarisverwerking zelf wilden uitvoeren of deze werkzaamheden volledig wilden uitbesteden aan een externe partij. Met ons nieuwe concept kunnen organisaties de salarisverwerking uitbesteden, maar ook voldoende zeggenschap houden over de precieze inrichting van het proces. Een ander groot voordeel van flexibele salarisverwerking is dat veranderingen bij de klant eenvoudig kunnen worden opgevangen. De verantwoordelijkheid kan periodiek worden aangepast aan de behoeften van de klant."
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP