Atos wereldwijd reseller SAP-producten
03-05-2012
Deel dit artikel:

Atos wereldwijd reseller SAP-producten


SAP en Atos versterken hun wereldwijde samenwerking met de ondertekening door Atos van een wereldwijd VAR-contract (Value Added Reseller). Hiermee is Atos voortaan gemachtigd tot de wederverkoop van producten, diensten en ondersteuning van SAP via één wereldwijd netwerk. Als wereldwijd reseller van SAP onderscheidt Atos zich als een one-stop-leverancier van SAP-oplossingen. Met de intensivering van de samenwerking geeft zij invulling aan haar ambitie om bedrijven wereldwijd te ondersteunen op het gebied van innovatie en flexibiliteit.

Atos is één van de drie SAP-partners die deelnemen aan het wereldwijde VAR-programma dat tot doel heeft klanten nog beter te bedienen. Het programma stelt SAP in staat klanten te laten profiteren van de kracht van SAP-oplossingen die integraal via één leverancier worden aangeboden. “De introductie van dit nieuwe niveau van dienstverlening in onze belangrijkste markten staat voor het eind van het tweede kwartaal van 2012 op het programma. Deze uitrol moet bijdragen aan de versterking van onze reputatie als betrouwbaar en internationaal topleverancier van SAP-oplossingen,” zegt Francis Meston, EVP en hoofd Global System Integration van Atos. “We hebben onze marktpositie mede versterkt dankzij de talrijke momenten waarbij Atos bedrijfsomgevingen heeft versterkt en geharmoniseerd met effectieve ERP-diensten. Als wereldwijde Value Added Reseller van SAP breiden wij ons aanbod verder uit met als doel Atos te positioneren als één van ’s werelds grootste SAP-leveranciers.”

Wereldwijd netwerk
Als resultaat van deze belangrijke overeenkomst brengt Atos haar langdurige relatie met SAP - die zich in een periode van ruim dertig jaar heeft ontwikkeld - naar een hoger niveau. De samenwerking is gebaseerd op de bestaande status van Atos als channel partner van SAP, wereldwijd SAP services partner en officieel SAP-leverancier van applicatiemanagement en hosting-diensten. Met zeven servicekantoren beschikt Atos over een ruime ervaring als dienstverlener op het gebied van applicatiebeheer ter ondersteuning van SAP-oplossingen. Bovendien vergroot het contract de mogelijkheden van Atos om SAP-oplossingen via één wereldwijd netwerk te leveren. Bovendien staat het aan de basis van de ambitie van Atos de grootste leverancier te worden van SAP-oplossingen in de belangrijkste branches en regio’s.

“Als wereldwijd Value Added Reseller van SAP heeft Atos zich ontwikkeld van een snelgroeiende lokale reseller  tot een internationale partner die alles in het werk stelt om haar SAP-expertise te vergroten”, vertelt Eric Duffaut, President Ecosystem & Channels van SAP. “Door de intensivering van onze samenwerking zijn Atos en SAP in staat hun succesvolle relatie uit te bouwen en klanten toegevoegde waarde bieden. Bovendien kan SAP profiteren van de bijzondere visie van Atos in haar hoedanigheid van als business technologist.”
  

Terug naar nieuws overzicht