Redactie - 01 mei 2012

Xerox gaat 50 rijksoverheden voorzien van afdrukdiensten


Xerox Nederland heeft de aanbesteding gewonnen van het cluster Afdrukdiensten. De aanbesteding werd eind april afgerond met de ondertekening van een overeenkomst tussen de Staat en Xerox.
 
Met het cluster Afdrukdiensten werden multifunctionele afdrukapparatuur en netwerkprinters aangeschaft voor lage en middelgrote volumes. Inclusief licenties en dienstverlening, zoals managed print services, die zijn gerelateerd aan deze apparatuur. De managed print services van Xerox helpen bedrijven om hun kosten te verlagen, hun productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te creëren.
 
Het contract dat de Staat en Xerox nu gesloten hebben, kent een maximale looptijd van zeven jaar. De contractwaarde wordt geschat op zes miljoen euro per jaar. Van het contract gaan ruim 50 rijksoverheden gebruik maken, waaronder zeven ministeries en de Hoge Colleges van Staat.
 
Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox (Nederland) B.V.: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deze overheidsinstellingen met onze innovatieve technologie en dienstverlening kunnen helpen efficiënter te werken en daarmee een actieve bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van een productieve en compacte rijksoverheid.”
  
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024