Terremark introduceert Enterprise Cloud Private Edition
04-04-2012
Deel dit artikel:

Terremark introduceert Enterprise Cloud Private Edition


Terremark, een dochteronderneming van Verizon, introduceert Enterprise Cloud Private Edition, een nieuw aanbod binnen de veilige cloud-oplossingen. Deze private cloud is gebaseerd op de brancheleidende, grootzakelijke architectuur van de Enterprise Cloud, het paradepaardje binnen het cloud-aanbod van Terremark. De omgeving is speciaal ingericht voor gebruik door één klant en voldoet aan alle beveiligings- en compliance-eisen waaraan veel grote ondernemingen en overheidsinstellingen moeten voldoen.

Enterprise Cloud Private Edition vormt een verlengstuk van de hybride cloud-strategie van Terremark. De oplossing biedt klanten de mogelijkheid om workloads van bedrijfstoepassingen op soepele en veilige wijze te verplaatsen tussen traditionele omgevingen en cloud-omgevingen – inclusief de bijbehorende infrastructuur, de cloud-platforms van Terremark en de cloud-bronnen die door andere leveranciers worden aangeboden. Ondernemingen en overheidsinstellingen die workloads in deze private cloud onderbrengen, kunnen op uiterst eenvoudige wijze een verbinding maken met het bekroonde publieke cloud-platform van Terremark om piekcapaciteit op te vangen en als onderdeel van de strategie om naar de cloud over te stappen. De Private Edition-oplossing sluit aan op de open cloud-strategie van Terremark, die klanten de vrijheid biedt om gebruik te maken van uiteenlopende besturingssystemen en de mogelijkheid om private netwerken te integreren via Terremarks carrier-neutrale datacenters.

“Onze Private Edition-oplossing voorziet in de sterke vraag van klanten naar de flexibiliteit, kostenbesparingen en veerkracht die cloud computing biedt. Hiertoe bieden wij hen een klantspecifieke cloud-omgeving aan,” aldus Ellen Rubin, vicepresident Cloud Products bij Terremark. “Sinds de introductie van de Enterprise Cloud vier jaar geleden is Terremark een erkende leider in innovatieve cloud computing-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties en aanvullende ICT-infrastructuurdiensten die haar klanten in staat stellen om van hun traditionele ICT-infrastructuur over te stappen naar een hybride model.”

Terremark’s oplossingen zetten de norm op het gebied van grootzakelijke cloud computing met service level agreements, beveiligingsmodellen, professionele diensten en datacenters van wereldklasse die klanten in staat stellen om hun bedrijfskritische productietoepassingen met vertrouwen in de cloud onder te brengen. Met de aanvullendeCloudSwitch-software van Terremark kunnen zij hun bestaande ICT-infrastructuur combineren met de cloud computing-oplossingen van Terremark om een aantrekkelijke hybride ICT-omgeving te creëren. Met deze oplossing kunnen klanten probleemloze verbindingen maken met de publieke en private cloud-diensten van Terremark voor een optimale portabiliteit van workloads. De CloudSwitch-software biedt bovendien ondersteuning voor uiteenlopende clouds, zodat klanten hun workloads naar de clouds van andere leveranciers of terug naar hun eigen datacenter kunnen verplaatsen, zonder de noodzaak om hun bedrijfstoepassingen aan te passen.

Enterprise Cloud Private Edition is met directe ingang beschikbaar. De oplossing wordt geleverd via Terremarks wereldwijde netwerk van voor cloud computing geoptimaliseerde datacenters op strategische locaties. Daarnaast kunnen klanten een beroep doen op een speciale private cloud-oplossing die door het ervaren team van cloud-experts van Terremark is ontworpen en gebaseerd is op dezelfde veilige architectuur als de Enterprise Cloud Private Edition-oplossing. Deze aangepaste oplossing kan worden ingezet binnen datacenters van klanten en andere locaties die geen deel uitmaken van het netwerk van Terremark.
 

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters