Redactie - 26 maart 2012

Hogeschool Rotterdam verder met Xerox


Na een aanbesteding heeft Hogeschool Rotterdam opnieuw voor Xerox gekozen. De hogeschool heeft een contract voor managed print services (MPS) van Xerox getekend. Xerox neemt het volledige beheer uit handen van zowel de reprodiensten als printers en multifunctionals (mfp’s) ten behoeve van de kantoormedewerkers en studenten op alle locaties van Hogeschool Rotterdam. Xerox levert eigen personeel voor de repro, die veelvuldig bezocht wordt door studenten voor het printen van readers, flyers, scripties en dergelijke. Het personeel zorgt tevens voor het onderhoud van alle printers en mfp’s en zij zijn verantwoordelijk voor de inkoop van het papier, het stationary en divers ander drukwerk dat buitenshuis gedrukt wordt.

Hogeschool Rotterdam heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is van zes naar elf locaties gegaan. Xerox is al enige jaren MPS-partner van de hogeschool met zes mensen op locatie. De managed print services van Xerox helpen Hogeschool Rotterdam om haar kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te creëren.

Martin de Groot, Manager Services Facilitaire Dienst bij Hogeschool Rotterdam en contractmanager in dezen: “We zijn erg tevreden over de huidige samenwerking. Samen met Xerox hebben we de afgelopen maanden een intensief traject doorlopen in verband met de conversie van de oude machines naar de nieuwe mfp’s. En dat project is zeer goed verlopen.”