Redactie - 19 maart 2012

Lancering Young ICT Professionals-netwerk


ICT~Office lanceert op vrijdagmiddag 27 april tijdens 'De Week van ICT' het Young ICT Professionals-netwerk. Ook wordt tijdens deze feestelijke bijeenkomst de nieuwe Haagse locatie van ICT~Office in de Caballero Fabriek geopend. De CabFab is een creatieve 'hot spot' vol jong en ondernemend talent. Bij beide gebeurtenissen staan het belang en de toekomst van high potentials in de ICT-sector centraal.


Inhoud

Henk Kool (wethouder Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie van Den Haag) verricht samen met Sylvia Roelofs (algemeen directeur ICT~Office) de opening van de vestiging in de CabFab. Lotte de Bruijn (voorzitter Young ICT Professionals-netwerk) gaat daarna in op de vraag wat het Young ICT Professionals-netwerk inhoudt en waarom het netwerk een verrijking is voor de high potentials en de ICT-sector zelf. Willem Vermeend (voormalig minister, ondernemer en hoogleraar) verzorgt de keynote speech van deze bijeenkomst. Hierin geeft hij z'n visie op de toekomst van de digitale wereld en de rol van jong talent hierin centraal.

De opening/lancering is bedoeld voor alle young professionals werkzaam bij een lidbedrijf van ICT~Office. Het gaat hierbij om jonge, talentvolle ICT-professionals die actief bezig zijn met hun carrière en een bijdrage willen leveren aan de ICT-sector door buiten de eigen organisatie kennis te delen en kennis te maken met andere high potentials.