Redactie - 12 maart 2012

SafeNet neemt Cryptocard over


SafeNet neemt Cryptocard, leverancier van cloud-gebaseerde authenticatieoplossingen, over. Door de overname verbreedt en verdiept SafeNet zijn klantaanbod van authenticatie- en cloud-diensten. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

SafeNet breidt met de overname van Cryptocard zijn authenticatieportfolio sterk uit. Bedrijven en serviceproviders profiteren hierdoor van een geavanceerd Authentication-as-a-Service-aanbod (Auth-as-a-Service). Het Cryptocard-platform biedt mobiele, telecom- en IT-serviceproviders en -systems integrators de mogelijkheid om snel Auth-as-a-Service- en authenticatieoplossingen aan hun eindgebruikers te leveren. Door de Fully Trusted Authentication Solutions van SafeNet te combineren met het innovatieve en flexibele Blackshield Cloud-platform van Cryptocard hebben SafeNet-klanten in de gehele wereld toegang tot veilige, flexibele en kosteneffectieve oplossingen: op locatie en op as-a-service-basis.

“De hoeveelheid data groeit nog steeds en wordt ook buiten de traditionele kantoorgrenzen opgeslagen. Hierdoor groeit de behoefte bij zakelijke en overheidsklanten aan oplossingen die data en identiteiten beschermen en controleren: op netwerken, mobiele apparaten en van en naar de cloud”, zegt Chris Fedde, President en CEO van SafeNet. “Door de krachten te bundelen met Cryptocard en door onze wereldwijde aanwezigheid hebben we de unieke positie om klanten in de gehele wereld te helpen bij de veilige en kosteneffectieve migratie naar en van de cloud.” 
  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024