Redactie - 02 maart 2012

MSA-ICT nieuwe reseller van Xerox


Xerox heeft een partnership gesloten met MSA-ICT, dienstverlener en leverancier op het gebied van ict-infrastructuur. Het partnership past binnen de strategie van Xerox om het productportfolio toegankelijker te maken voor meerdere typen resellers in de markt. Binnen dat gedachtengoed adviseren en ontzorgen partners van Xerox hun klanten niet alleen gebied van printing, maar zijn zij ook in staat om te kijken naar printoplossingen als onderdeel van de gehele ict-infrastructuur.

Paul Bron, CEO van MSA-ICT: “Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun eigen ondernemingsdoelstellingen. De samenwerking die we met Xerox aangaan sluit perfect aan op ons streven naar volledige ict-dienstverlening. De MKB-markt waarin we actief zijn komt immers vaak handen te kort om de controle over de hele ict-infrastructuur te houden. Door Xerox toe te voegen aan ons portfolio profiteren we van de kracht van Xerox als innovatief en sterk merk. Onze klanten krijgen direct toegang tot een breed aanbod aan officeproducten, services en software, waarmee kostenefficiënt en energiezuinig kan worden gewerkt.”

“Door de substantiële groei in het kanaal kan Xerox het MKB steeds beter bedienen. Als bekende en ervaren speler in de ict-markt is MSA-ICT uitermate geschikt om de Xerox-solutions aan de MKB-markt aan te bieden”, aldus Hans de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “Xerox investeert continu in het verder stroomlijnen van haar bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samenwerken steeds makkelijker te maken. We zijn dan ook erg tevreden dat we MSA-ICT binnen ons partnernetwerk mogen verwelkomen.”