Redactie - 29 februari 2012

DTZ Zadelhoff kiest voor Ctac en SAP


DTZ Zadelhoff Property Management is een samenwerking aangegaan met Ctac en avecres bv om een nieuwe ERP-omgeving te realiseren. De organisatie wil hiermee de werkprocessen optimaliseren, de communicatie met huurders en opdrachtgevers  versterken en haar managementinformatie beter ontsluiten.

CHARE is een op SAP-technologie gebaseerde softwareoplossing voor vastgoedorganisaties. Met deze omgeving is een vastgoedorganisatie in staat om vastgoed in al zijn facetten geïntegreerd te beheren. Het nieuwe platform ondersteunt REDEX (Real Estate Data Exchange), Rems AFR en diverse andere elektronische uitwisselprogramma’s. Deze technologie heeft als doel om op een gestandaardiseerde wijze informatie uit te wisselen tussen alle betrokkenen binnen de vastgoedsector.

DTZ Zadelhoff koos na een uitgebreid selectieproces voor Ctac als hoofdaannemer van het project. Ctac levert de SAP ERP/RealEstate-software, SAP Business Objects-software en software voor invoice-scanning/management van ReadSoft. Samen met avecres verzorgt Ctac de implementatie van de software op basis van haar bewezen AssetValue-projectmethode. Ctac faciliteert tot slot de hosting en het beheer van het systeemlandschap vanuit een private cloud-omgeving.

“Met dit nieuwe platform kan DTZ Zadelhoff invulling geven aan haar doelen op het gebied van klanttevredenheid, efficiency en productontwikkeling”, zegt Tom van Putten, directeur van DTZ Zadelhoff Property Management B.V. “Het is een middel om ons met onze vastgoedmanagementdiensten te onderscheiden op de markt voor wat betreft snelheid, accuratesse en in- en externe informatievoorziening. In een intensief project als dit is het belangrijk om een ICT-partner te hebben, die pragmatisch is, uitgebreide kennis heeft en techniek kan vertalen naar de business.”

“Ctac en avecres zijn erg enthousiast over de keus van DTZ Zadelhoff Property Management B.V. voor de SAP Business All-in-One-oplossing CHARE in combinatie met ReadSoft. Deze oplossingen zijn volledig toegesneden op de uitdagingen van de vastgoedsector. Wij kijken ernaar uit om deze gerenommeerde speler in de zakelijke vastgoedmarkt te helpen bij de veilige transformatie naar een nieuwe informatieomgeving. Hiermee is de organisatie in staat om processen te optimaliseren en de klanttevredenheid te vergroten”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac.