Redactie - 17 februari 2012

Rackspace neemt Sharepoint-specialist SharePoint911 over


Rackspace Hosting neemt het bedrijf SharePoint911, dat actief is op het gebied van SharePoint-consultancy en -training, over. Verder helpt het bedrijf organisaties met 'jumpstart'-diensten om SharePoint snel te kunnen implementeren. Door de diensten en mensen van het bedrijf op te nemen in de Rackspace-organisatie, ontstaat een krachtige partij voor SharePoint hosting-oplossingen en -expertise voor de enterprise-markt.

"Rackspace houdt zich al enkele jaren bezig met het leveren van een managed SharePoint-infrastructuur", zegt John Engates, chief technology officer van Rackspace. "Het feit dat wij nu de expertise van SharePoint911 aan boord hebben, betekent dat we nog betere diensten kunnen verlenen rondom deze applicatie. Onze klanten profiteren hiervan omdat de kennis en assistentie voor hun SharePoint-omgeving bij Rackspace nu enorm is toegenomen en direct inzetbaar is."

Most Valuable Professional
SharePoint911 is opgericht in 2004. Het team van SharePoint911 bestaat uit zes Microsoft MVP's (Most Valuable Professional) en bevat auteurs van diverse SharePoint-boeken en -trainingen.