Redactie - 07 februari 2012

Cordys benoemt Art Landro als Chief Executive Officer


Cordys, een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen, heeft Art Landro benoemt als Chief Executive Officer.

Art Landro is een Senior Software Executive met brede inteationale ervaring. In maart 2011 kwam Art Landro bij Cordys als Senior Vice President Worldwide Field Operations. Hij bouwde met succes aan een voor Cordys partner- en klantgerichte organisatie in de belangrijkste markten: Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Azië.

Voordat Art bij Cordys startte, was hij een van de directeuren van MontaVista Software en bekleedde hij diverse Senior Executive functies bij vooraanstaande hightech bedrijven waaronder EMC en Documentum. Daarvoor vervulde hij functies als Senior Sales Executive bij Cadence Design Systems en General DataComm.

"Ik ben erg blij dat Art Cordys gaat leiden en onze groeifase gaat doorzetten", zegt Jan Baan, bestuursvoorzitter en oprichter van Cordys. "Art heeft de gedrevenheid en internationale ervaring die nodig zijn om onze omzetgroei te versnellen en Cordys naar het volgende niveau te brengen".