PQR’s CTO Ruben Spruijt Microsoft Most Valuable Professional (MVP)
06-02-2012

PQR’s CTO Ruben Spruijt Microsoft Most Valuable Professional (MVP)


In 2012 mag Ruben Spruijt, Technology Officer van PQR, zich voor het vierde jaar op rij Microsoft Most Valuable Professional (MVP) noemen. Spruijt is één van de vier personen in de wereld en de enige Europeaan die, naast Microsoft MVP, ook VMware vExpert en Citrix Technology Professional (CTP) is. Naast Spruijt bevinden zich nog drie VMware vExperts in de PQR gelederen. Het uitgebreide kennis- en hoge certificeringsniveau van de PQR-medewerkers is uniek in de markt.

Extra service voor de klant
De hoogste certificeringen bieden PQR ook de mogelijkheid om klanten extra service te kunnen verlenen: buiten de reguliere support-kanalen van de vendor om kan PQR rechtstreeks contact leggen met dé grootste specialisten op de vendor-hoofdkantoren.

Microsoft Most Valuable Professional
Microsoft MVP’s zijn ‘community leaders’ die binnen technische gemeenschappen vrijwillig kennis delen. Daarnaast informeren zij de betreffende productgroep binnen Microsoft over hun praktijkervaringen. Deze feedback wordt verwerkt in nieuwe versies van producten. Spruijt: “PQR geeft mij de mogelijkheid constant te leren en bevindingen met vakbroeders te delen. Uiteindelijk profiteren onze klanten daarvan; hun vraagstukken worden opgelost op basis van het hoogst mogelijke kennis- en expertiseniveau in de markt.”
 

Terug naar nieuws overzicht