Jan Willem ter Steege nieuwe algemeen directeur Scholten Awater
06-02-2012
Deel dit artikel:

Jan Willem ter Steege nieuwe algemeen directeur Scholten Awater


De directie van Scholter Awater heeft het besluit genomen om de directie en management te vereenvoudigen. Theo Willems en Pieter van Lent, directie en aandeelhouders van het eerste uur, hebben besloten om terug te treden als actief directielid. Zij blijven als aandeelhouders wel betrokken bij de strategie van het bedrijf. De nieuwe directie van SA zal bestaan uit de huidige drie directieleden, waarbij Jan Willem ter Steege de rol van Algemeen Directeur krijgt. Ronald Ederveen en Jelmer van den Beld blijven actief in hun huidige rol als Commercieel Directeur, respectievelijk Financieel Directeur.

Scheidend Algemeen Directeur Theo Willems: ”Na ruim 10 jaar de directeur te zijn geweest van Scholten Awater is het goed om nu het stokje over te dragen. Het is een logisch proces geweest, waarbij geduldig is gewerkt aan een sterk SA. Als aandeelhouder blijf ik nog zeker betrokken bij SA. Dat geldt ook voor Pieter van Lent. Het is goed om te zien, al terugkijkend, hoe SA zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. De toekomst van SA ziet er rooskleurig uit en de nieuwe directie heeft aangetoond van veel toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijf. Vandaar dat Pieter en ik met een gerust hart plaats maken”.

Nieuwe Algemeen Directeur Jan Willem ter Steege: “Het is een prestatie van formaat om in nog geen 20 jaar tijd, een IT-hardware dienstverlener neer te zetten die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse overheid en (groot) zakelijke markt. Er staat nu een bedrijf waarmee wij nog veel meer klanten dan nu van dienst willen zijn. Het is nu aan het ‘Team SA’ om deze ambitie waar te maken”.
 

Terug naar nieuws overzicht