Dell en Atos leveren gestandaardiseerde cloud services voor IT-infrastructuur Wolters Kluwer
03-02-2012
Deel dit artikel:

Dell en Atos leveren gestandaardiseerde cloud services voor IT-infrastructuur Wolters Kluwer


Dell Services en Atos introduceren een belangrijke uitbreiding van het aanbod van IT-outsourcing services die resulteert in een gestandaardiseerde cloud-gebaseerde IT-infrastructuur en wereldwijde ondersteuning voor klanten van Wolters Kluwer in de juridische, fiscale en financiële sector en de gezondheidszorg. De versnelde acceptatie van workflow solutions, mobiele toepassingen en de hogere eisen die aan de snelle beschikbaarheid van content worden gesteld maken de toegang tot cloud-gebaseerde opossingen met een hoge beschikbaarheid noodzakelijk.

Wolters Kluwer biedt bijna 70 procent van haar portfolio online aan en/of via haar aanbod software en services. Om deze reden is de aanwezigheid van een veilige en betrouwbare infrastructuur doorslaggevend voor een goede service aan klanten. Dell Services en Atos zullen gezamenlijk een catalogus aanbieden met een gestandaardiseerd, gelaagd aanbod van services. Dit biedt Wolters Kluwer extra flexibiliteit om unieke bedrijfsmodellen in de diverse klantsegmenten wereldwijd te ondersteunen. Dit is belangrijk om een wendbare onderneming te creëren die in staat is haar technologische capaciteit af te stemmen op fluctuaties in volumes die zich gedurende en tussen piekperiodes kunnen voordoen. Bovendien kan Wolter Kluwers haar ondersteuning afhankelijk van de klantbehoefte op- of afschalen.

Dell Services en Atos bieden verschillende diensten voor de IT-infrastructuur van Wolters Kluwer in Noord Amerika en Europa aan, waaronder:
• Application Hosting
• Service desk
• Storage
• Networking
• Managed Security
 

Terug naar nieuws overzicht