Redactie - 01 februari 2012

Terach aangesteld als Benelux distributeur voor Cryptocard


Vanaf heden verzorgt Terach de distributie, trainingen en business development voor Cryptocard in de Benelux. Terach, gespecialiseerd in innovatieve security, networking en storage oplossingen, breidt hiermee haar portfolio uit met de next generation authenticatie oplossing van Cryptocard. De samenwerking met Cryptocard stelt Terach nog beter in staat haar klanten een geïntegreerde totaaloplossing op maat te bieden.

Warner Nedermeijer – Managing director van Terach, is zeer verheugd met het aanstellen van Cryptocard als nieuwe vendor in de Benelux. "De combinatie van Terach’s expertise, kennis van de security markt en Cryptocard easy-to-use cloud solutions zorgen ervoor dat de resellers en klanten optimaal bediend kunnen worden."

Cryptocard’s Blackshield Cloud oplossing is een authentication-as-a-service dienst die alles biedt wat een onsite authenticatiedienst ook biedt. Hiermee is integratie en automatisering van authenticatie mogelijk en kunnen organisaties tot 60 procent besparen op de ‘total cost of ownership’ (tco) en tot 90 procent op de administratie en beheerkosten. Blackshield Cloud biedt schaalbare en betaalbare authenticatie voor bedrijven en dienstverleners zodat ze kunnen profiteren van de mogelijkheid om ’alles’ te beschermen: netwerken, applicaties en de cloud.

Rob Buddingh, Sales Manager BeneLux van Cryptocard, is erg enthousiast over de kersverse samenwerking: "We hebben voor Terach gekozen vanwege de aanpak, kennis van de markt en haar netwerk, deze zaken zijn zeer belangrijk voor een verdere succesvolle uitrol van de innovatieve oplossingen van Cryptocard."
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024