Shell en ORTEC tekenen contract voor technische consultancydiensten
31-01-2012
Deel dit artikel:

Shell en ORTEC tekenen contract voor technische consultancydiensten


Shell Global Solutions International B.V. en ORTEC, leverancier van tools voor resource-optimalisatie en consultancydiensten, hebben een contract getekend voor nauwe wereldwijde samenwerking. In deze samenwerking zal het accent komen te liggen op optimalisatie van supply chain-processen en de strategische besluitvorming voor up- en downstream technische disciplines als planning & scheduling, optimalisatie van de productiecapaciteit van gasvelden, spare parts management en kostenraming. Shell en ORTEC werken al ruim 25 jaar succesvol met elkaar samen.

"Met de ondertekening van het contract wordt de reeds lang bestaande relatie tussen Shell en ORTEC bestendigd. Door de stijgende vraag naar energie in de wereld volgen de veranderingen in de olie- en gasindustrie elkaar in steeds hoger tempo op. Wil je voorop blijven lopen in de sector, dan wordt het uiteraard steeds belangrijker dat je in staat bent snel de juiste beslissingen te nemen. We zijn er bijzonder trots op dat we Shell in dit proces kunnen ondersteunen met onze modellerings- en adviesdiensten ", aldus Lambert van der Bruggen, CEO van ORTEC Consulting Group.

Paulus Steenkamp, Vice President Manufacturing, Production and Engineering Software bij Shell Global Solutions International B.V.: "Shell streeft ernaar mee te bouwen aan een verantwoorde energietoekomst, en de hoogwaardige softwareoplossingen en technische consultancydiensten van ORTEC helpen ons invulling te geven aan het strategisch doel van Shell voorop te lopen bij het ontwikkelen van technologische oplossingen. Met deze overeenkomst wordt onze relatie voor langere tijd veiliggesteld."
 

Terug naar nieuws overzicht