Cordys en NCCW verlengen exclusiviteit samenwerking
31-01-2012
Deel dit artikel:

Cordys en NCCW verlengen exclusiviteit samenwerking


Twee jaar na de lancering van NCCW’s Corporatie Cloud blijkt het platform een groot succes te zijn. Verschillende nieuwe klanten, waaronder Woningstichting Wageningen, Tablis Wonen, Idealis, Woonwijze Vught en Goed Wonen Twello, hebben het cloud-gebaseerde BPM-platform in gebruik genomen. In totaal werken nu zeventien woningcorporaties met het platform. NCCW, marktleider in ICT-oplossingen voor woningcorporaties, gebruikt het Cordys Business Operations Platform (BOP) als fundament voor haar Corporatie Cloud.

De Corporatie Cloud is een cloud-gebaseerd BPM-platform waarmee woningcorporaties optimaal kunnen samenwerken met alle betrokken partijen in de keten. Selfserviceapplicaties in de cloud kunnen nu gemakkelijk aan backend-systemen gekoppeld worden. Hierdoor kunnen eindgebruikers bijvoorbeeld zelf een inspectie inplannen bij de aannemer. Een ander voorbeeld is dat de woningcorporatie up-to-date blijft bij de afhandeling van een claim door een verzekeraar.

Over de voordelen van de Corporatie Cloud zegt Lex Janssen, directeur/bestuurder van Woningstichting Wageningen: “Lagere kosten, hogere klantwaardering, continue procesmeting en eenvoudige procesaanpassing zijn de vier speerpunten bij de Corporatie Cloud. Na een relatief korte voorbereidingstijd wordt dit nu ook in de praktijk waargemaakt".

“Om klanten optimaal te kunnen bedienen en kosten laag te houden, is procesgestuurd werken een must voor elke woningcorporatie,” zegt Wibo Pollmann, algemeen directeur van NCCW. “Met de op Cordys-technologie gebaseerde Corporatie Cloud, kunnen onze klanten hun processen continu stroomlijnen en fundamenteel verbeteren. NCCW is zeer tevreden over de samenwerking met Cordys. Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat het contract en de daarbij behorende exclusiviteit van de samenwerking is verlengd.”
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud