Conclusion neemt IT-dienstverlener AMIS over
30-01-2012
Deel dit artikel:

Conclusion neemt IT-dienstverlener AMIS over


Zakelijk dienstverlener Conclusion neemt per 30 januari 2012 IT dienstverlener AMIS (85 medewerkers) uit Nieuwegein over.

AMIS is specialist op het gebied van Oracle en Java Technologie binnen Nederland. De huidige algemeen directeur van AMIS, Paul Uijtewaal, is eveneens aandeelhouder geworden. AMIS zal binnen Conclusion verder gaan als zelfstandige werkmaatschappij, ondergebracht in de discipline Conclusion Deployed Technologies. AMIS behoudt haar autonomie, eigen merknaam en identiteitwaarmee zij in de afgelopen 20 jaar reeds haar sporen heeft verdiend.

Murat Kiran, Concerndirecteur Conclusion: “Onze ambitie is een serieus alternatief te worden voor gevestigde IT namen in binnen- en buitenland. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar nummer één spelers in hun vakgebied om ons aanbod van toonaangevende technologieën verder uit te bouwen. Met de overname van AMIS zijn wij weer een stap dichter bij het bereiken van deze ambitie. Ik ben dan ook zeer verheugd met de versterking die AMIS ons brengt.”

Paul Uijtewaal, algemeen directeur AMIS: “Door aansluiting bij Conclusion zet AMIS de stap naar het verder vervullen van de ambities: de leidende positie als Oracle kenniscentrum verder uitbouwen, groeien als all-round dienstverlener voor een ieder die in Oracle technologie heeft geïnvesteerd en wil uitbreiden in nieuwe richtingen. Denk hierbij aan BI, Mobile oplossingen, beheer van Database en Middleware omgevingen, integratie  en services. Daarnaast verwachten wij veel van de samenwerking met de andere Conclusion werkmaatschappijen en hopen ook voor hun relaties een toegevoegde waarde te mogen leveren.”
 

Terug naar nieuws overzicht