SOA People neemt Perfect for People over
08-01-2012
Deel dit artikel:

SOA People neemt Perfect for People over


SOA People, een internationale consulting groep gespecialiseerd in implementatie, onderhoud en beheer van SAP oplossingen, heeft een belang van 100% genomen in Perfect for People, partner van SAP Nederland. De groep versterkt hiermee haar positie als speler in de SAP consulting services markt in Europa. SOA People biedt een volledige set aan oplossingen en diensten die zijn toegesneden op zowel grote, middelgrote als kleine ondernemingen.

Perfect for People richt zich 100% op oplossingen gebaseerd op SAP op het gebied van CRM, SCM, BI, Finance, Technical Services and Mobility. De dienstverlening beslaat projecten, consultancy diensten en beheer diensten (managed services). Als SAP partner heeft Perfect for People zich de afgelopen 10 jaar weten te onderscheiden door haar positie op het gebied van de integratie en implementatie van SAP CRM en mobiele oplossingen in uiteenlopende branches waaronder groothandel, logistieke dienstverlening, consumenten producten, nutsbedrijven, banken en verzekeringen.

Als service partner van SAP Nederland sinds 1999 en eerste Preferred SAP CRM partner in 2000, heeft Perfect for People een vele SAP awards voor de hoogste klanttevredenheid gewonnen (2004, 2007, 2008, 2010). In aanvulling daarop heeft Perfect for People onlangs als eerste Nederlandse SAP partner de SAP kwaliteits accreditatie verkregen voor het hoge niveau van kwaliteitsmanagement van processen en methodologie. Perfect for People is eveneens Sybase Gold partner voor diens Mobility oplossingen.

Met deze acquisitie versterkt SOA People, die reeds vertegenwoordigd is in België, Frankrijk en Luxemburg, haar internationale positie dankzij de sterke positionering van Perfect for People in Nederland. SOA People verkrijgt hiermee ook een koppositie als het gaat om ervaring met Mobility oplossingen en bevestigt haar positie als key partner in enterprise IT transformaties.

Ferdinand Clevers blijft als general manager eindverantwoordelijke. Clevers: “Onze eerste contacten zijn zo’n 18 maanden geleden ontstaan. Deze aankondiging is het resultaat van zorgvuldige afstemming en afweging van elkaars plannen en ambities wat heeft geleid tot dit gemeenschappelijk project. Een succesvol bedrijf als Perfect for People is in de afgelopen jaren regelmatig benaderd door andere lokale als Europese spelers. Echter alleen bij SOA People hebben we alle benodigde kwaliteiten, visie en klik gevonden, om de vereiste continuïteit van onze oplossingen, onze klanten, onze klanttevredenheid, onze medewerkers en onze partners te garanderen. Na een zeer succesvol 2011 is het nu het juiste moment om samen met SOA People de uitdaging aan te gaan. Met hun aanvullende dienstenportfolio en kennis in de genoemde specifieke gebieden kunnen we onze positionering sneller en beter laten groeien. We houden niet alleen onze eigen identiteit maar we zullen deze versterken aangezien SOA People en Perfect for People veel van dezelfde normen en waarden delen. Het besluit om aan te sluiten bij SOA People is genomen met unanieme instemming van het key management en de OR. Dit is beide het resultaat van de gesprekken, afstemming en uitwisseling intern als ook met executive management van SOA People."
 

Terug naar nieuws overzicht