Redactie - 06 december 2011

Revevol en Cordys gaan wereldwijd partnerschap aan


Revevol is sinds vandaag een van de value-added reseller partners van Cordys, wereldwijd leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Revevol is het eerste bedrijf dat zich volledig toelegt op de implementatie van Google Apps. Deze samenwerking brengt de sterke werelden van Business Process Management (BPM) en cloud computing met Google Apps samen.

Revevol zal nu ook BPM-oplossingen van Cordys aanbieden als aanvulling op hun huidige pakket met softwareoplossingen. Cordys en Revevol zullen hun kennis en ervaring delen om BPM-oplossingen te combineren met de zakelijke communicatie- en samenwerkingstools van Google Apps. Op die manier kunnen ondernemingen hun productiviteit verhogen en gebruik maken van innovatieve business applications die beschikbaar zijn in de cloud.

“Het is voor bedrijven essentieel om op een efficiënte en innovatieve manier te kunnen reageren op de eisen van klanten, regelgeving en marktomstandigheden. Met Cordys kunnen bedrijven snel inspelen op deze uitdagingen”, zegt Laurent Gasser, CEO van Revevol. “Deze samenwerking is een bewijs van onze toewijding om bedrijven te voorzien van hoogstaande kwaliteit, waardoor zij extra waarde kunnen creëren met de voordelen van cloud computing.”

“Wij zijn blij dat Revevol een van onze value-added reseller partners is geworden”, zegt Per Jonsson, CEO van Cordys. “Het is belangrijk dat organisaties een procesgerichte benadering van cloud computing hanteren. Met behulp van BPM-technieken kunnen zij compliance, governance en controle waarborgen. De expertise van Revevol in termen van dienstverlening en integratie, maakt Revevol de ideale partner om ons platform aan te bieden in deze nieuwe markt van Google enterprise gebruikers.”
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024