Redactie - 02 december 2011

Deerns kiest voor de projectgebaseerde ERP-oplossing Deltek Vision


Het wereldwijd opererende ingenieursbureau Deerns kiest voor de projectgebaseerde ERP-oplossing Deltek Vision van Deltek. Deerns zet deze oplossing in voor het verbeteren van de projectuitvoering in de gehele organisatie en voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Deerns startte begin 2011 een selectieproces voor een nieuwe ERP-oplossing. Dit resulteerde uiteindelijk in de keuze voor Deltek Vision, een volledig geïntegreerde, projectgebaseerde ERP-oplossing. Deltek Vision is specifiek ontwikkeld voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen bij professionele dienstverleners. Deerns sluit zich aan bij een groeiende groep ingenieursbureaus wereldwijd, die gebruikmaken van Deltek-oplossingen. Duizenden architecten en ingenieursbureaus verbeteren hun bedrijfsprocessen met behulp van Deltek.

Internationaal ingenieursbureau Deerns heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze groei, gecombineerd met de intentie om nieuwe vestigingen te openen, zorgde voor de behoefte aan een geïntegreerde oplossing voor meerdere vestigingen, die verschillende talen ondersteunt. Deltek Vision is zo’n oplossing. Deerns maakte de keuze voor Deltek onder andere op basis van de capaciteits- en projectplanningmogelijkheden die specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven in de ingenieursbranche.

Deerns zet Deltek Vision wereldwijd in om de inzet van de capaciteitsbenutting te optimaliseren, projectplanningprocessen te verbeteren en maximaal financieel en operationeel inzicht te realiseren. Projectmanagers van Deerns kunnen met de oplossing hun projecten beter beheren, inclusief bezetting en budgettering. De projectmanagementmogelijkheden van Deltek Vision zijn eenvoudig te integreren in de andere bedrijfsprocessen van een organisatie, zoals sales en financieel beheer. Bij Deerns resulteert dit in een hogere efficiëntie.

“Deltek Vision stelt ons in staat om onze bedrijfsprocessen te versterken en te verbeteren. De oplossing biedt ons ook het hoogst mogelijke niveau van inzicht in projecten, kosten en rendement”, zegt Alex Jansen, algemeen directeur van Deerns. “We kozen voor Deltek Vision, omdat deze oplossing onze projectmanagementprestaties het meest zal verbeteren. Deltek Vision speelt een centrale rol bij onze groei en uitbreiding, terwijl we onze klanten de beste ingenieursdiensten blijven leveren.”