Redactie - 01 december 2011

Pecoma gaat verder onder de naam QNH


ICT dienstverlener Pecoma Business Technology gaat vanaf 1 januari 2012 verder onder de naam QNH. Begin dit jaar werd Pecoma samengevoegd met QNH Business Integration. Het verder doorvoeren van de integratie van de twee bedrijven onder één naam is, eerder dan gepland, ontstaan door de roep vanuit de organisatie en vanuit klanten om meer en meer de handen ineen te slaan en als één krachtige organisatie naar buiten te treden.

Organische groei
Na een jaar intensieve en succesvolle samenwerking tussen beide organisaties, waarbij diensten, klantenportfolio en toekomstplannen goed op elkaar aansluiten, is er besloten om de handen verder ineen te slaan en komend jaar als één organisatie verder te gaan. Deze groei, die op een natuurlijk manier tot stand is gekomen en waarbij we het beste van beide organisaties hebben gebundeld, stelt ons in staat om in de markt een duidelijke positie in te nemen. Met deze samensmelting ontstaat er een krachtige organisatie met drie specifieke complementaire labels; QNH (Consulting), FastFlex (Sourcing) en Young Colfield (Talent Development).

“Het is mooi om te zien hoe de samenwerking tussen de medewerkers van QNH en Pecoma de afgelopen maanden een enorme vlucht heeft genomen. Het is dan ook een logische stap om met onze gezamenlijke dienstverlening onder een merknaam de beste service aan onze klanten te bieden. Dit blijven we dan ook doen op de manier die ons allemaal past: professioneel, vol passie en met de juiste branchespecifieke kennis”, aldus Simon de Koning, COO QNH.

Aansturing
Met het ontstaan van een nieuwe organisatiestructuur wordt ook de aansturing hierop aangepast. Binnen QNH zal de huidige rol van Pecoma directeur Simon de Koning breder getrokken worden. Per direct zal hij als COO (chief operational officer) de gehele (Nederlandse) QNH organisatie en Young Colfield aansturen. Hen Snackers is als CCO (chief commercial officer) verantwoordelijk voor de overall commercie binnen de QNH organisatie. Daarnaast stuurt hij de internationale QNH Business Units aan. Samen met Arnold Kamminga als CEO (chief executive officer) en Erwin van den Bosch in de rol van CFO (chief financial officer) vormen zij de Raad van Bestuur.

Arnold Kamminga, CEO QNH: “Met het samengaan van Pecoma en QNH en het bundelen van de aanwezige kennis en ervaring ontstaat er een sterke organisatie die groot genoeg is om voor complexe vraagstukken passende branchespecifieke oplossingen te bieden. Tegelijkertijd blijven we klein en flexibel genoeg om snel te kunnen handelen en in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten. We zijn er klaar voor om in deze snel veranderende markt onze positie als business integrator uit te bouwen.”