Redactie - 25 november 2011

Cordys en Incentro bundelen krachten om informatieproductiviteit te vergroten


Incentro heeft een samenwerkingsverband gesloten met Cordys. Samen bieden de twee bedrijven oplossingen voor een betere informatieproductiviteit met behulp van Business Process Management (BPM). Cordys is leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Incentro zet de BPM- en integratiesoftware van Cordys in om zijn Enterprise Information Management-oplossing te verrijken.

Incentro levert advies-, implementatie- en beheerdiensten op het gebied van onder andere business intelligence en content-beheer. Incentro ziet informatie als een productiefactor van doorslaggevend belang, dat in steeds meer organisaties een onderscheidende rol speelt.

De Enterprise Information Management-visie van Incentro sluit goed aan op de BPM-functionaliteiten die Cordys levert. Het Cordys Business Operations Platform biedt deze functionaliteiten door middel van Dynamic Case Management, workflow- en back-end-integratie. Hiermee is Incentro in staat informatie uit verschillende bronnen te combineren en op een eenvoudige manier aan de gebruiker aan te bieden. Doordat de functionaliteiten ook in de cloud beschikbaar zijn, kan de gebruiker er altijd en overal gebruik van maken.