Redactie - 23 november 2011

Macaw: Beste Werkgever van Nederland volgens onderzoek Intermediair


IT-dienstverlener Macaw is (na 2008 en 2010) voor de 3e keer uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever van Nederland’. Dit is de uitkomst van het jaarlijkse uitgevoerde onafhankelijke Beste Werkgever onderzoek van Intermediair. In dit onderzoek wordt gekeken naar zowel de harde kant als de zachte kant van het werkgeverschap.

Intermediair publiceert al 11 jaar jaarlijks een overall Top-25 van beste werkgevers in Nederland. Hierin zijn twee onderzoeken gecombineerd: ‘Beste arbeidsvoorwaarden’ en ‘Medewerker- tevredenheid’. Macaw weet zich al jaren te handhaven in deze top 25, tussen bekende namen zoals Achmea, Rabobank en PGGM.

“Toen we vorig jaar voor de tweede keer in drie jaar eerste werden, was dat voor ons een bevestiging dat we het uitstekend doen als het gaat om onze lange termijn visie, zowel naar klanten, als naar medewerkers toe. We hebben er het afgelopen jaar veel nieuwe collega’s bij gekregen en kennelijk voelt Macaw ook voor hen als een warm bad, getuige de hoge medewerker-tevredenheid,” zegt Ronald van Es, Financieel Directeur van Macaw.

“De uitgangspunten op personeelsgebied dateren al uit de begintijd van Macaw en krijgen jaarlijks een vaste plek in het businessplan. Eén van onze lange termijndoelen is om tot de beste werkgevers in Nederland te behoren. Onze medewerkers vertegenwoordigen immers de belangrijkste waarde van ons bedrijf. De goede cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier belangrijke pijlers zijn, wordt nog steeds breed gewaardeerd door zowel de oudgedienden als de nieuwkomers, zo blijkt ook weer uit dit onderzoek. Die cultuur koesteren we graag; die zit in onze genen.”
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024