Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-11-2011
Deel dit artikel:

EMC OnDemand brengt Captiva, Document Sciences en Documentum naar de hybride cloud


EMC kondigt de beschikbaarheid aan van EMC OnDemand voor EMC Captiva, EMC Document Sciences en EMC Documentum. EMC OnDemand zorgt ervoor dat klanten tijd en kosten besparen, processen kunnen vereenvoudigen en door de transformatie van hun bedrijf meerwaarde kunnen creëren. De aankondiging werd gedaan op Momentum, de gebruikersconferentie van EMC's Information Intelligence Group.

Met OnDemand blijven klanten altijd op de hoogte van de nieuwste software releases en kunnen zij het beheer van complexe applicaties vereenvoudigen. Bovendien zijn zij in staat de totale kosten voor IT-beheer terug te dringen, omdat de IT-infrastructuur waarop de applicaties en oplossingen draaien worden beheerd in het datacenter en zijn verbonden met het LAN van de klant.

Nieuw implementatiemodel
De onderliggende technologie van OnDemand is een nieuw cloud implementatiemodel voor bedrijfsapplicaties, speciaal ontworpen om klanten te helpen de overstap naar cloud computing te versnellen. Met technologieën van VMware, RSA en EMC die zijn toegepast, kan de infrastructuur een of meerdere producten van EMC of EMC-partners bevatten en eenvoudig via de cloud worden verplaatst tussen verschillende datacenters. Ook stelt OnDemand klanten in staat het systeem te configureren waarmee de implementatie kan worden versneld.
 

Terug naar video overzicht

Tags

Cloud
Cloud