Scholten Awater wint aanbesteding IVENT
26-10-2011
Deel dit artikel:

Scholten Awater wint aanbesteding IVENT


Scholten Awater heeft de Europese aanbesteding van het Ministerie van Defensie, bedrijfsgroep IVENT, gegund gekregen voor de levering van ICT-werkplek hardware.

De overeenkomst wordt aangegaan met een looptijd van twee jaar met de mogelijkheid twee maal één jaar te verlengen. De verwachting van Defensie is dat zij gedurende deze vier jaar 20.000 desktops, 3.000 workstations, 2.000 speciale desktops, 30.000 thin clients, 10.000 notebooks, 500 ruggedized notebooks en 30.000 beeldschermen gaan afnemen. De totale contractwaarde bedraagt circa € 37.500.000,-.

IVENT is het IV- en ICT-bedrijf van Defensie. IVENT levert hoogwaardige ICT-diensten, zowel in het statische als het operationele domein. IVENT beheert voor Defensie duizenden werkplekken, de onderliggende ICT-infrastructuur, Componenten en honderden (defensie) bedrijfsvoering ondersteunende applicaties. Daarnaast biedt IVENT alle bijkomende diensten zoals analyses, advisering en business consultancy, de inkoop en levering van hard- en software en de ontwikkeling van specifieke applicaties.
 

Terug naar nieuws overzicht