Redactie - 25 oktober 2011

Nobel rondt overname Pink Elephant af


Nobel heeft de overname van de drie vennootschappen van Pink Elephant Nederland definitief afgerond. Hiermee heeft Nobel de vennootschappen Pink Elephant ITMS (IT Managed Services) en SSB-ICT (Services) overgenomen en heeft zij een meerderheidsbelang in Pink Elephant Education (opleiding, training en certificering van o.a. ITIL en PRINCE 2).
 
Nobel kondigde op 20 september jl. de overname van de drie vennootschappen van Pink Elephant Nederland aan, om daarmee haar positie als kennispartner te verstevigen. Per 1 november zullen de onderdelen ITMS en SSB-ICT volledig zijn geïntegreerd in de Nobel-organisatie, het onderdeel Education blijft als een zelfstandige entiteit bestaan.
 
De Nobel-organisatie groeit door de overname van deze vennootschappen door naar ruim 365 medewerkers en een omzet van meer dan 70 miljoen op jaarbasis. Zij heeft vestigingen in Naarden, Groningen, Deventer en ’s-Hertogenbosch. Eerder dit jaar sloot Nobel al een joint venture met Document Group Europe. Hiermee vergrootte Nobel het aanbod op het gebied van document gerelateerde ICT-diensten en producten.