Redactie - 20 oktober 2011

AFAS en Paralax sluiten partnerovereenkomst


Paralax Planning Solutions en AFAS hebben een partnerovereenkomst gesloten. Door het combineren van de expertises van beide partijen worden planning-, HRM- en payrollprocessen optimaal geïntegreerd. Dit zorgt voor aanzienlijke efficiencyverbeteringen bij de gezamenlijke klanten van AFAS en Paralax.

De personeelsplanningsoftware Rostar CAS van Paralax wordt geïntegreerd met AFAS’s oplossing voor HRM, AFAS Profit. Medewerkers- en bezettingsgegevens en verzuimmeldingen kunnen hierdoor vanuit AFAS worden getransporteerd naar Rostar CAS. Nadat de planning in dit systeem heeft plaatsgevonden, kunnen loonmutaties weer worden overgezet naar AFAS.

Paralax en AFAS hebben veel gezamenlijke klanten, met name in de zorg- en beveiligingsbranche. Stichting Vanboeijen is een van de eerste klanten die de koppeling tussen deze systemen in gebruik heeft genomen.

Rob Buikema, Algemeen Directeur Paralax Planning Solutions: “Deze koppeling scheelt onze klanten een hoop werk en voorkomt fouten, waardoor de planning en de administratie een stuk efficiënter zullen verlopen. We zijn erg verheugd dat we met deze samenwerking onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Jules Plevier, Partner Manager bij AFAS: “Voor onze klanten is het ontzettend belangrijk dat de HR-oplossingen waar ze mee werken elkaar blindelings kunnen vinden en met elkaar communiceren. Door het real-time uitwisselen van gegevens besparen ze nu extra werk, zoals het handmatig exporteren en importeren van gegevens.”