Steven Loewy nieuwe algemeen directeur Brocade Benelux
17-10-2011
Deel dit artikel:

Steven Loewy nieuwe algemeen directeur Brocade Benelux


Netwerkspecialist Brocade heeft Steven Loewy aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor de Benelux. Naast de benoeming van Loewy is het Brocade leadership team binnen EMEA met vier anderen uitgebreid. Doel van deze uitbreiding is vergroting van de operatie in de gehele EMEA (Europe, Middle East & Africa) regio.

De Europese markt voor enterprise netwerkinfrastructuur groeit jaarlijks met bijna tien procent en vertegenwoordigt naar verwachting een omzet van USD 16,5 miljard in 2015. De invulling van de verschillende rollen in EMEA betekent een volgende stap voor Brocade in het ontwikkelen van de wereldwijde Ethernet markt.

Loewy neemt ruim 15 jaar IT-ervaring op het gebied van verkoop en commerciële activiteiten met een specifieke focus op de Europese markt mee naar Brocade. In zijn rol als algemeen directeur is Loewy verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van Brocade’s aanwezigheid in de Benelux en het onderhouden van bestaande klantrelaties zoals met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en De Persgroep - de grootste gebruiker van Ethernet Fabric in Europa. Voor zijn aanstelling bij Brocade was Loewy onder andere directeur operations bij Cisco Nederland.

De andere aanstellingen binnen het EMEA leadership team van Brocade zijn:

  • Manu Bonnassie, Regional Sales Director - Central Europe, Middle East and Africa (CEMA)
  • Frank Koelmel, Regional Sales Director – Germany, Austria and Switzerland (DACH)
  • Amar Wadjih, Regional Sales Manager – Saudi Arabia
  • Jose Javier Perez, Regional Sales Manager – Iberia
 

Terug naar nieuws overzicht