Redactie - 06 oktober 2011

UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedrijven in het MKB


UNIT4 introduceert een nieuw ERP-systeem voor productiebedrijven. Daarvoor heeft UNIT4 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Corpex. Het ERP-systeem dat deze leverancier voor de maakindustrie biedt, gaat daardoor verder als UNIT4 Multivers Productie.

Met de nieuwe ERP-software zijn alle klantordergestuurde productie- en administratieve processen binnen een productiebedrijf te stroomlijnen. Het project staat hierbij centraal waardoor er controle is over de kosten en materialen van het project, de beschikbaarheid van de middelen en medewerkers. UNIT4 Multivers Productie is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote productiebedrijven in betonindustrie, chemische industrie, houtverwerkende industrie, interieurbouw, kunststofverwerkende industrie, maritieme industrie, machine- en apparatenbouw, metaalverwerkende industrie, meubelindustrie, servicebedrijven en toeleverende industrie.

Kenmerkend voor UNIT4 Multivers Productie is dat het programma snel en kosteneffectief is aan te passen aan wijzigende informatiebehoeften of organisatiestructuren. Daarnaast is er een integratie met de administratieve software UNIT4 Multivers. Hierdoor zijn gegevens vanuit het productieproces direct op te roepen en te bewerken in de boekhouding en vice versa. Dit voorkomt dubbelwerk en worden fouten als gevolg van meervoudige invoer voorkomen.

Corpex ERP Software blijft verantwoordelijk voor de ontwikkelingen en de ondersteuning van UNIT4 Multivers Productie.